Back To Top

Mountainbike experience tour Ibiza

  /    /  Mountainbike experience tour Ibiza

Mountainbike experience tour Ibiza

Ibiza is omringd door prachtige baaien, grotten en bevat daarnaast ook zeer uitdagende Mountainbike routes met lange trails en soms meer dan 2000 hoogte meters. Stap samen met je vrouw, vriend, vriendengroep of collega’s op een mountainbike, laat je meevoeren langs de mooiste baaitjes of ga voor een uitdagende tocht en trek samen met ons de bergen in. Beleef de mountainbike tocht van je leven. Een ideale groepsactiviteit op Ibiza.

Prijzen mountainbike tour

Binnenkort meer over de mountainbike tours op onze website. Voor vragen neem contact op met GO Ibiza experience via info@goibizaexperience.com

Recensies GO Ibiza moutainbike tour

Wat een mega leuke dag hebben wij gehad met het gezin. Of zoals ze in Brabant zeggen, kei gezellig. Bas en Mira weten je snel op je gemak te stellen en zijn de perfecte hosts op de mooie plekjes van Ibiza te laten zien. Ik vond het een beetje spannend om met mijn moeder van 65+ te gaan suppen, maar dat ging super goed. Echt een leuke dag besteding en zeker een aanrader voor iedereen die Ibiza eens op een andere manier willen verkennen.

Netherlands Kim van Tuijl

Boek direct jouw Mountainbike experience tour op Ibiza

Wees er op tijd bij. Mountainbiken op Ibiza is enorm populair en de kans is groot dat de mountainbikes verhuurd zijn zodra jij op het eiland bent. Voorkom dit door jouw reservering van te voren bij ons aan te vragen en boek je mountainbike tour op tijd. Vraag naar de beschikbaarheid in jouw vakantie via ons formulier.

Welke experience tour wil je volgen?
Selecteer de gewenste mountainbike(s)
De geleverde mountainbikes kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen.
Meedere keuzes mogelijk
* Lengte :
S 160CM_ _ 170CM_ _
M 170CM_ _ 182CM_ _
XL 182CM_ _ 195CM_ _
Selecteer de gewenste producten en geef geef de aantallen aan in de opmerking(en).

**
Selecteer de gewenste producten en geef geef de aantallen aan in de opmerking(en).

**
Afhankelijk van de beschikbaarheid proberen wij hier aan te voldoen.
Selecteer de gewenste producten en geef geef de aantallen aan in de opmerking(en).

**producten kunnen afwijken van de foto's. Go ibiza is niet verantwoordelijk voor de veiligheid, opgelopen letsel en/of schade die wordt toegebracht door het gebruik van onze producten.
januari 10, 2020

Ibiza

januari 21, 2020

Ibiza, Spain

januari 21, 2020

Black Beaach, San diego